Medlemsrejser til udenlandske sporvejsbyer

Du kan læse mere om
medlemskab
af
Sporvejshistorisk Selskab
her.

Turafdelingen/ Mikael Lund (tlf. 4045 8210),

e-mail: turafdelingen@sporvejsmuseet.dk 

 

Forårsrejse til Innsbruck og München

Som tidligere forhåndsannonceret i BYtrafik arrangeres i maj 2018 en rejse til de spændende sporvejsbyer Innsbruck i Østrig og München i Tyskland. Der er ca. 2 timers transporttid mellem de to byer.

Vi kommer til at bo tre nætter i Innsbruck efterfulgt af 4 overnatninger i München.

Rejsen finder sted med fly til og fra München, og der er afrejse fra Københavns Lufthavn lørdag den 5. maj 2018 om formiddagen og hjemkomst lørdag den 12. maj 2018 om aftenen.  

Prisen for denne rejse ligger på niveau med de seneste års lange forårs- og efterårsture og vil andrage 6.750 kr. for rejse og ophold i delt dobbeltværelse og 8.650 kr. for enkeltværelse. Disse priser er dog med forbehold for, at der ikke sker ændringer i de foreløbigt indhentede priser på fly og hotel.

Skulle man tilmelde sig til delt dobbeltværelse uden at kunne angive en makker, må man acceptere et enkeltværelse med deraf afledt merpris hvis der ikke viser sig nogen at dele med.

Prisen inkluderer flyrejse København – München tur/retur, transport fra München til Innsbruck og tilbage til München igen samt de nævnte 7 overnatninger på hotel med morgenmad.

Der vil som altid blive søgt arrangeret både remisebesøg og kørsel med gammelt materiel. Et mindre beløb for udgifterne hertil er inkluderet i ovennævnte priser. Eventuelle restudgifter vil som sædvanlig blive opkrævet undervejs.

Prisen inkluderer ikke rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

Bindende tilmelding sker ved senest torsdag 18. januar 2018 at indbetale depositum 3.000 kr. pr. person til turafdelingens konto (reg.nr. 1551)  

                                                                                                          16 81 34 78

                                                                                                             Sporvejshistorisk Selskab

                                                                                                             Turafdelingen v/Mikael Lund

På girotalonen/meddelelsesrubrikken i Netbank anføres ”München dobbelt’’ hhv. ’’München enkelt’’.

Selv om fristen for betaling af depositum først er 18. januar 2018, vil det være af stor hjælp, hvis man så hurtigt som muligt tilmelder sig på mail og eller pr. brev/telefonisk, således at vi snarest har et godt overblik over hvor mange pladser, der skal reserveres. Dette især af hensyn til den relativt korte svartid hos flyselskaberne. Det vil også være af stor værdi, hvis ellers faste turdeltagere giver besked, ifald de IKKE skal med. Der er jo efterhånden en glædelig bruttodeltagerliste på over 80 personer. Seneste tur til Sofia havde 43 deltagere.

Skulle man tilmelde sig efter tilmeldingsfristen, kan vi ikke garantere den annoncerede pris, da der kan ske ændringer både i flypris og hotelpris.

Skulle der være spørgsmål eller kommentarer til turen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Mikael Lund på tlf. 40458210 eller pr. mail: turafdelingen@sporvejsmuseet.dk.

Med venlig hilsen

Turafdelingen                                             

 

EFTERÅRSTUREN 2018

Brno, Olomouc og Ostrava i Tjekkiet

Tjekkiet har nogle spændende mindre sporvejsbyer, og på efterårsturen vil vi koncentrere os om disse tre byer. Efterårsturen forventes at finde sted i uge 38 (16. til 22. september).

 

DEN FORLÆNGEDE WEEKENDTUR 2018 - uge 43

Her planlægges der med en tur til Potsdam og Brandenburg, der begge ligger vest for Berlin. Vi kører i bus fra København til Gedser, færge til Rostock og derfra bus til Potsdam, efter samme skabelon, som vi med succes brugte til efterårsturen i 2015 til Magdeburg og Dessau. Vi vil have bopæl i Potsdam og de, der måtte have lyst til også at snuse lidt til Berlin, vil let kunne tage S-Bahn eller Regionaltog dertil. Turen vil finde sted fra onsdag 24. til søndag 28. oktober.

Med venlig hilsen Turafdelingen

turafdelingen@sporvejsmuseet.dk