BYtrafik nr. 4 - august 2012

Titel Forfatter Resumé
Sommer på Sporvejsmuseet Svend Christensen Opdatering af hvad der er foregået på Sporvejsmuseet i løbet af de seneste par måneder.
SFV 36 på lynvisit i Flensborg Søren Palsbo Den restaurerede Flensborg-sporvogn var udstillet en dag ved den gamle sporvognsremise i Flensborg på vejen hjem til Sporvejsmuseet efter den afsluttede restaurering i Gera.
De usynlige tjenestenumre Søren Palsbo I forbindelse med en fornyelse af Sporvejsmuseets udstilling om sporvejsfunktionærernes udstyr og remedier skal omtales de begivenheder, som i 1918 gav det endelige skub til afskaffelsen af synlige tjenestenumre på de københavnske sporvejsfunktionærers uniformer.
Busser i 80 år John E. Nielsen 17. juli 2012 var de 80 år siden, at de første trambusser blev sat i trafik hos Aarhus Sporveje.
Flere letbaner i Hovedstaden? Morten Engelbrecht Transportministeriet og Københavns Kommune skal udarbejde analyser af konkrete forslag til letbaner.
Sporvejshistorisk Selskab i Svanemølle Remise, 1. del Svend Christensen 1. del af beretningen om årene 1966-75, hvor Sporvejshistorisk Selskabs sporvogne var stationerede i Svanemølle Remise, der dermed udgjorde den københavnske hovedbase for foreningens bevarings- og restaureringsvirksomhed.
Store Bededag i Kaliningrad Claus Hagen Petersen En rapport fra en tur til Kaliningrad, som Claus Hagen Petersen og Per M. Jensen foretog i april og maj 2012.
Tilføjelser og rettelser til Bytrafik 3-2012  
Læs mere her
Redaktionelt Kommentarer til et par artikler bragt i forrige nummer af Bytrafik.
Sporbusser i Tianjin Søren Gylden Oplevelser fra et besøg i Tianjin i efteråret 2011.
Lundings bivogn Redaktionelt Lidt om de københavnske bogiebivogne, hvis ombygning til »fast konduktør«-princippet var en arkitektonisk katastrofe.