3. maj 2014: SHS-Bornholm holder åbent hus lørdag d. 7. juni

Åbent hus hos SHSBornholm

Sporvognsentusiaster og andre interesserede kan allerede nu sætte et kryds i kalenderen i næste måned.

For den 7.juni kan man se på sporvogne, når SHS Bornholm inviterer indenfor i BAF salen i Østermarie.

SHS Bornholm er en underafdeling af
Sporvejshistorisk Selskab, og den bornholmske afdeling modtog for 2 år siden de første af ialt tre sporvogne, der skal gennemgå en omfattende renovering på Bornholm.

Renoveringen af de tre sporvogne - to fra Frederiksberg Sporveje og en fra Københavns Sporveje - foregår i BAF bygningen i Østermarie, og her afholder SHS Bornholm åbent hus i værkstedet lørdag den 7. juni kl. 10-14.

Her er der mulighed for at se, hvor langt man er kommet med renoveringen af sporvognene, ligesom man kan møde SHS's samarbejdspartnere, Trio Nexø og Ølene Snedkeri, der sammen med en række frivillige fra sporvejsmuseet står for renoveringen.

KS 567