22. maj 2006

Forberedelser

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er et museum, hvor der hele tiden foregår forskelligt arbejde med restaurering, vedligeholdelse, færdiggørelse af udenomsarealer og meget mere.

Den 23. maj 2006 vil kronprinseparret komme på besøg for at indvie den royale sporvogn fra Melbourne, Australien. Derfor har der været hektisk aktivitet i ugerne op til besøget, for at gøre museet så præsentabelt som muligt.

Arealer blev planeret og busser blev kørt fra en af de lejede oplagspladser til museet, dels for at vise busserne, men også for at få museet til at virke mere helstøbt.

Om eftermiddagen blev der holdt generalprøve og sporvognene, som skulle deltage blev kørt frem.

Der blev diskuteret hvor sporvognene skulle holde i forhold til hinanden, dels på Forpladsen, hvor kronprinseparret ville ankomme og også ude på strækningen ud til Eilers Eg.