11. december 2004
Jul på museet - på museet

Linie 0 venter ved stoppestedet for at køre ud til Eilers Eg.

Ved Sporvejsmuseets årlige julearrangement er der salg af juletræer ved Eilers Eg.

Når et juletræ er købt, får det et nummer og i år også en farve, for at kunne skelne mellem de træer, som gæsterne selv transporterer hjem og dem, som skal med juletoget tilbage.

Museets medarbejdere læsser de mange juletræer på transportvognen, som trækkes af KS 327 med en rigtig sporvognsnisse som fører.

De træer, som ikke skal med toget, læsses af ved stoppestedet ved museets indgang.

Når gæsterne ankommer efter besøget på museet, får de udleveret deres eget juletræ.

Ved indgangen kommer de gæster, som er selvtransporterende.

Alle gæsterne oplever udstillingen i Valby Gamle Remise og slapper af ved bordene.

Måske henter de et glas gløgg eller andet julegodt i julecafeen.

Der er musikalsk underholdning -

og julemanden og hans hjælpenisse kommer med Hønen, som bliver trukket af 4 rensdyr.

De juletræer, som de gæster, der var med damptoget, har købt, transporterer Sporvejsmuseets medarbejdere til Hvalsø Station.

Efter en endt arbejdsdag tager sporvognene sig et hvil - de lyser stadig af juleglæde.

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm takker for sæson 2004 og ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår