13. december 2003
En regnvåd lørdag

I weekenden 13. og 14. december 2003 havde Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm åbent for sit 14. julearrangement.

Medarbejdere ved Sporvejsmuseet forsøgte med regndans at få vejret til at blive bedre.

Måske fordi det ikke foregik helt i takt, havde vejrguderne først tid til at tage sig af problemet dagen efter.

Sporvognene var julepyntede og parate til at transportere gæsterne.

Dagbladet Aktuelt havde en tegneserie 'Nullerten', hvor en af hovedpersonerne var en sporvogn med linienummeret 0. Ved juletid havde Københavns Sporveje netop Linie 0 kørende rundt i Københavns gader.

Linie 0 genopstår på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm og holder her ved endestationen Eilers Eg, hvor juletræerne venter.

Når det rigtige juletræ er blevet valgt pakkes de og køres ned til parkeringspladsen, hvor de udleveres til gæsterne.

I Valby gamle remise er der forskellige montrer med juleting.

Der er en julecafé og børnene møder verdens eneste julemand med vognstyrercertifikat.

Julen varer længe også for sporvogne ...

... og et hvil var vel ikke det værste.

Om aftenen blev vejret bedre, så mon ikke det ville blive tørvejr om søndagen.

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm ønsker alle
en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.